Shantanu Mehrota, kökschef på Access tillsammans med Lena |
När vi landade lokal tid 05.30 i morse åkte vi bil till hotellet. Chaufförerna använde signalhornet oftare än blinkers, och där det är markerat 3 filer klarar man av att klämma in fem bilar i bredd.
Det är 4 och en halv (!) timmas tidsskillnad mellan Sverige och Indien, och efter att ha sovit några timmar hade vi en härlig matupplevelse.
Vi fick vara med och se hur det går till att laga mat på Indiens bästa restaurang, Indian Accent, och sedan äta den goda maten.Det är en fantastisk upplevelse att se hur man sammanställer rätterna. Här görs all mat med varsam hand på ett konstnärligt sätt från grunden.
Restaurangen har valts till indiens bästa restaurang och den tredje bästa i Asien av Tripadvisors "travellers choice" Se vad Washington Post skriver om restaurangen http://www.indianaccent.com/pdf/the-washington-post.pdf
Vi åt panko crusted bharwan minch, almond andraw banana galawat, rice crusted john dory och ytterligare några mellanrätter till lunch. Det blir nog inte sååå mycket mat till middag i kväll.
Vi bor på The Manor Hotel, ett litet hotell med bara 14 rum som ligger i ett lugnt område som heter Friends Colony. Allt verkar vara väldigt bra här.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar